Ik neem je graag mee naar een wereld vol verbeelding. De grens met de werkelijkheid zoek ik hierin nieuwsgierig op. Ontrafelend naar de boodschap. Verhalend en zuiver.

‘It is the possibility of having a dream come true that makes life interesting.’ – Paolo Coelho, the alchemist

Ik geloof in de kracht van het beeldverhaal. Het vertellen van een verhaal geeft structuur en helpt ons om de wereld te begrijpen. Ons verstand geeft antwoord op vragen, maar onze verbeelding moet ze stellen. De verbeelding kan de realiteit overstijgen en ruimte creëren voor nieuwe ideeën en inzichten.

Door middel van mijn illustratieve ontwerpen stimuleer ik deze verbeelding, zodat je durft te dromen van dat wat zou kunnen zijn.

Ik werk graag met een combinatie van verschillende technieken: collage, lino, fotografie, digitaal en potlood. Naast het maken van beeldend werk, deel ik ook graag mijn kennis over verbeeldend verhalen via diverse workshops. Meer informatie hierover vind je hier: workshops.

Benieuwd naar voorbeelden? Bekijk de projectpagina. Neem contact op voor meer informatie of plan een vrijblijvend kopje koffie/thee.

sharon hamers / info@studiodroombeeld.nl / 06 28 27 13 01

////////////////////////////////////////////////////////////////////

2014 – 2015  HBO-bachelor Concepting & Storytelling
2009 Masterclass zelfstandig ondernemen
2006-2007  Type & Experiment, University West England te Bristol, EN
2003 – 2008  Visuele Communicatie, Kunstacademie AKV Sint Joost te Breda

portret sharon-website